Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Koffiebranderij G. Peeze B.V.


Koffie en thee

Peeze is de eerste Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Wij hebben bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Al onze koffie draagt het Fairtrade / Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk. Ook onze theelijn Communitea kopen we volgens dit principe in en maakt op een unieke manier verbinding met oorsprongsland Sri Lanka.

Klimaatneutraal

Onze koffie branden we volledig klimaatneutraal. Al jaren reduceren we de CO2-uitstoot tot een minimum. Met onze Fairtrade blends maken we bovendien een extra stap door de CO2 voor de hele koffieketen te berekenen tot aan de klant. Die uitstoot reduceren we waar mogelijk en de restuitstoot compenseren we door projecten bij de koffieboeren in Ethiopië. Het resultaat Klimaatneutrale Fairtrade koffie.

Circulaire Economie

Wij geloven in een Circulaire Economie. Op dit moment zijn we volop bezig om samen met partners onze grondstof kringlopen zo goed mogelijk te sluiten.


Neem contact op met Koffiebranderij G. Peeze B.V.

Berichten van Koffiebranderij G. Peeze B.V.Nog geen berichten gepost door Koffiebranderij G. Peeze B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht