Koffiebranderij G. Peeze B.V.


Koffie en thee

Peeze is de eerste Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Wij hebben bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Al onze koffie draagt het Fairtrade / Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk. Ook onze theelijn Communitea kopen we volgens dit principe in en maakt op een unieke manier verbinding met oorsprongsland Sri Lanka.

Klimaatneutraal

Onze koffie branden we volledig klimaatneutraal. Al jaren reduceren we de CO2-uitstoot tot een minimum. Met onze Fairtrade blends maken we bovendien een extra stap door de CO2 voor de hele koffieketen te berekenen tot aan de klant. Die uitstoot reduceren we waar mogelijk en de restuitstoot compenseren we door projecten bij de koffieboeren in Ethiopië. Het resultaat Klimaatneutrale Fairtrade koffie.

Circulaire Economie

Wij geloven in een Circulaire Economie. Op dit moment zijn we volop bezig om samen met partners onze grondstof kringlopen zo goed mogelijk te sluiten.

Contactinformatie
info@peeze.nl
https://peeze.nl


Neem contact op met Koffiebranderij G. Peeze B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!