Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Koekjesbakkerij Veldt


Lekkere koekjes zorgen voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid geluk. Dat is onze overtuiging. Dat geluk begint al in onze bakkerij, waar vakmensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. Doordat onze koekjes met plezier gebakken worden smaken ze nu eenmaal lekkerder.

Koekjesbakkerij Veldt is klein begonnen. Alles draaide om het ambacht. Nog steeds, trouwens. De machines zijn alleen wat groter geworden. We zijn nog steeds die banketbakker waar alles staat of valt met liefde voor het vak.

Werkgeluk
We hebben binnen Veldt goed nagedacht over wat we belangrijk vinden. Iedereen kan koekjes bakken, maar niemand bakt ze zoals onze collega’s. Kortom: onze medewerkers, onze vakmensen. Zonder hen staat alles stil. Daarom hebben we geïnvesteerd in het werkgeluk van onze medewerkers. Dat zorgt voor écht lekkere koekjes.

Bij Veldt hebben medewerkers de regie. Als de directeur op pad is, draait het bedrijf gewoon door. Het klinkt misschien logisch, maar we hebben er in 2011 zelfs de MKB innovatieprijs mee gewonnen! Iedereen is betrokken om er een succes van te maken. En dat proef je.

Onderscheiden
Natuurlijk heb je er zelf ook baat bij. Een ambachtelijke bakker onderscheidt zich graag met ambachtelijke koekjes; een onmisbaar onderdeel van je assortiment. Ook de consument weet dat. Die kiest bewust voor de lekkerste koekjes. De koekjes waar je gelukkig van wordt. De koekjes van de ambachtelijke bakker.

En zo is de cirkel rond. Dat is waar Koekjesbakkerij Veldt zich vol overtuiging voor inzet: een wereld van geluk!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Koekjesbakkerij Veldt

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!