Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Koekjes Royale B.V.


Sinds 1929 met passie voor patisserie

Het verhaal van Patisserie Royale begint bij broer en zus Schrijnemaekers. Deze Maastrichtenaren begonen samen in Brussel een patisserie, Patisserie Royale. Na enkele jaren kregen broer en zus last van heimwee en vertrokken ze terug naar Maastricht om daar in 1929 Patisserie Royale op te richten aan de Wijcker Brugstraat 13.

Patisserie Royale was vanaf het begin een groot succes. Naast het klantgerichte personeel was dat vooral te danken aan een compleet assortiment lekkernijen die op ambachtelijke wijze en met passie werden gemaakt. Van oudsher bakken wij uitsluitend met de beste natuurlijke en lokale grondstoffen. Daarnaast bakken wij de koekjes nog steeds op ambachtelijke wijze en volgens onze traditionele recepten. Zo kunnen wij de kwaliteit van elk koekje waarborgen. Met onze klanten hebben we meestal een jarenlange relatie en dagelijks vinden nieuwe klanten hun weg naar Koekjes Royale. Wij zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen en plezier tegemoet.


Neem contact op met Koekjes Royale B.V.

Berichten van Koekjes Royale B.V.Nog geen berichten gepost door Koekjes Royale B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht