Kobespa Energiecollectief B.V.


KOBESPA is een afkorting voor KOsten BESPAren en staat centraal voor onze ondernemingsgedachte. De visie van KOBESPA is om ondernemers te ondersteunen bij het inkopen van elektriciteit en gas op collectieve basis. Uit deze collectiviteit rollen verrassende besparingen op energiefacturen van onze deelnemers. Daarnaast vertalen we de complexe markt in eenvoudige en simpele termen en maken de energiemarkt hiermee transparant voor ondernemers. We laten zien waarom het inkopen van energie in collectief verband veel meer voordelen oplevert dan wanneer u individueel inkoopt.

KOBESPA Energie & Advies maakt samen met NLEC Advies en MVE Nederland deel uit van de KOBESPA Groep Energie & Advies. In 2007 werd KOBESPA opgericht onder de naam KOBESPA Energiecollectief. Nu, bijna 15 jaar later, garanderen we de zelfde kwaliteit van toen onder een nieuwe naam. In 2019 werd KOBESPA Energiecollectief veranderd naar KOBESPA Energie & Advies. Waarom? Omdat onze passie voor energie verder reikt dan alleen de collectieve inkoop van energie.

KOBESPA Energie & Advies koopt voor ruim 6.000 organisaties gas en stroom op collectieve wijze in. Gezien de grootte van ons deelnemersbestand kunnen we scherpe prijzen voor energie garanderen. Groeit ons deelnemersbestand? Dan geniet u van nog scherpere prijzen.


Neem contact op met Kobespa Energiecollectief B.V.

Berichten van Kobespa Energiecollectief B.V.Nog geen berichten gepost door Kobespa Energiecollectief B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht