Klaassen Horecamakelaardij B.V.


De Klaassen groep bestaat uit Klaassen Horecamakelaardij, Klaassen Vastgoedmakelaardij (horeca, winkels en kantoren), Klaassen Advies en Klaassen Taxaties. Binnen Klaassen zijn makelaars, taxateurs, adviseurs en specialisten werkzaam in een specifieke regio met ieder hun eigen kennis en ervaring in de betreffende regio. Klaassen is opgericht in 1991 en actief in 24 verschillende regio’s in Nederland, verdeeld over kantoren in Amersfoort, Vught en Rotterdam.

Klaassen Horecamakelaardij

Klaassen Horecamakelaardij is al meer dan 25 jaar een specialist in de branche. Klaassen is de enige onafhankelijke horecamakelaar met een goede landelijke dekking. In heel het land wonen en werken de makelaars en bedrijfsadviseurs, werkzaam in hun eigen regio. Zij hebben elk een eigen netwerk, kennis van de plaatselijke horeca en een gedegen ondernemersachtergrond. De jarenlange ervaring binnen de organisatie zorgt ervoor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject bij Klaassen terecht kunt.

Klaassen Vastgoedmakelaardij

Bij een transactie rond horecabedrijven speelt het pand waarin het bedrijf gevestigd is vaak een belangrijke rol. Daarom is er binnen Klaassen een aparte sectie actief voor de vastgoedmakelaardij, die de vastgoedtransacties begeleiden en behandelen. Dit makelaarskantoor is lid van de NVM.

Winkel- en kantorenmarkt

Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de makelaardij. Met name in de horecamakelaardij, maar sinds een aantal jaren ook op de winkel- en kantorenmarkt, met de focus op Midden Nederland. Door onze kennis en ervaring van de branches te verbinden hebben we de afgelopen jaren een groot relatienetwerk opgebouwd in deze regio. Door veranderende marktomstandigheden en innovatieve bedrijfsconcepten is het echte onderscheid tussen horeca en winkels vervaagd. Mengvormen tussen horeca en winkels zijn inmiddels in veel gemeenten toegestaan en zijn sterk in opkomst.

Klaassen Taxaties

Ook voor het uitvoeren van uw taxatieopdracht, in het bijzonder voor horecapanden maar ook voor alle bedrijfsonroerend goed bent u hier aan het juiste adres. Klaassen Taxaties BV is onderdeel van Klaassen Vastgoedmakelaardij BV welke lid is van o.a. NVM Business, vastgoedcert. en het NRVT.

Klaassen Horeca Advies

Naast de bemiddeling in de aan- en verkoop van horecabedrijven biedt Klaassen Horeca Advies u een uitgekiend pakket aan adviesdiensten op bedrijfsstrategisch, financieel-economisch en juridisch gebied.

Contactinformatie
info@klaassenbv.nl
https://klaassenbv.nl/


Neem contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!