Kiremko Frituurinstallaties


MARKTLEIDER

Kiremko is de absolute marktleider in de Benelux en Groot-Brittannië op het gebied van frituur- en visbakovens, oftewel bakwanden. En dat is niet voor niets. Wie eenmaal met een bakwand van Kiremko heeft gewerkt, zal niet snel tevreden zijn met een ander merk. Kiremko wordt geproduceerd door QBTEC in Woerden.

INNOVATIE

Vanaf het allereerste begin heeft Kiremko zich gericht op innovatie. Onze bakwanden zijn daardoor uiterst gebruiksvriendelijk. Zo zijn al onze frituurinstallaties ontworpen zonder lastige naden, waardoor ze eenvoudig kunnen worden gereinigd. Een ander voorbeeld is het Transfersysteem, waarmee u grote hoeveelheden in korte tijd kunt frituren. Dankzij ons systeem voor digitaal aangestuurde vetfiltrering zijn onze klanten veel minder tijd kwijt voor het filtreren en vervangen van hun vet. Toppunt van innovatie is wel de Kireheat-verwarmingstechnologie, waarmee onze HR-friteuses een fantastisch rendement bereiken van maar liefst 93%!

MAATWERK

De ene keuken is de andere niet. Een frituurinstallatie van Kiremko wordt daarom altijd op maat gemaakt voor uw specifieke situatie. Wilt u ronde ketels of vierkante? HR of conventionele verhitting? De TopCool-bovenkoeling? Een bain-marie? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Onze adviseurs nemen alle tijd om samen met u te bepalen wat de beste oplossing is voor uw keuken.

SERVICE

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw bakwand altijd in topconditie is. Of u nu gaat voor de elegante Bolero, de compacte Fado of de strakke Prego, u profiteert altijd van de uitgebreide onderhouds- en reparatieservice van Kiremko. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zodat uw klanten altijd op u kunnen rekenen.

QBTEC

Kiremko is een van de merken van QBTEC in Woerden. QBTEC heeft in de loop der jaren haar sporen verdiend op het gebied van frituren. Grondlegger Quirinus Bakker startte in 1944 met het frituurovenmerk Perfecta. In de jaren 60 ontstond het merk Kiremko in antwoord op de toenemende vraag naar chips en frites, overgewaaid uit de Verenigde Staten. In 1987 kwam de leiding over Kiremko in handen van Gijs en Marijke Okkerman, zelf ook afkomstig uit de horeca. Enige jaren later kwam ook broer Marcel Okkerman bij het bedrijf. Hij is nog steeds verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de Kiremko bakwanden. QBTEC produceert friteuses, visbakovens en bakwanden onder de merken Kiremko, Perfecta en Smitto. Daarnaast is QBTEC de producent van onder meer HiFri (innovatieve vetloze friteuses) en Qook! kookapparatuur voor grootkeukens.

Contactinformatie
info@kiremko.nl
https://www.kiremko.nl/nl/


Neem contact op met Kiremko Frituurinstallaties

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!