Kassanet Pieterse B.V.


Hoogwaardige kassasystemen zijn voor ons uitsluitend het begin. Natuurlijk, u kunt erop rekenen. Maar zeker zo belangrijk vinden wij dat u op ons kunt rekenen. Dat u erop vertrouwt dat wij met onze kennis de beste oplossing voor u vinden en klaar staan voor u en uw medewerkers. Dat vertrouwen verdienen we graag. Of u nu in de horeca of retail onderneemt of in welke branche ook, Kassanet Pieterse is uw logische partner.

Als lid van de Kassanet groep heeft u de persoonlijke benadering van een regionaal bedrijf en bent u toch gewaarborgd door een landelijke organisatie. Onze sterkte laat zich vertalen in maatwerk tot in detail, iets wat u zeker in onze werkzaamheden zult terugvinden.

Waarom Kassanet Pieterse ?

Toen Rijk van Zuilen in 1977 voor zichzelf begon, was afrekenen nog overzichtelijk en eenvoudig. En de kassa’s waren dat ook. Rijk verkocht ze, leverde ze uit en als er iets niet werkte, schroefde hij het apparaat open en repareerde wat kapot was. Maar kassa’s zijn niet langer het sluitstuk aan het einde van een verkooptraject. Ze vormen nu het hart van de organisatie. Ondernemingen draaien tegenwoordig rond hun afrekensysteem. De logistiek, inzet van personeel, voorraadbeheer – alles hangt ermee samen.

Hypermodern

Met die technische en organisatorische ontwikkeling is Kassanet Pieterse gelijk op gegaan. Als hypermodern bedrijf leveren we de beste state of the art kassasystemen die wereldwijd te krijgen zijn. Onze gespecialiseerde technici kunnen die systemen online inspecteren en mocht er incidenteel een storing zijn, dan kunnen ze die vaak direct vanachter hun pc verhelpen.

Contact voorop

De techniek veranderd. Wat al die jaren gebleven is: persoonlijk contact staat voorop. Service geven we op alle mogelijke tijdstippen. Maatwerk leveren is standaard. Meedenken en het ondernemers makkelijker maken om te ondernemen. Kassanet Pieterse? Daar kunt u op rekenen.

Contactinformatie
info@pieterse.nl
http://www.kassanet.nl/


Neem contact op met Kassanet Pieterse B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!