Kaldi Retail Group B.V.


Het begon allemaal met een doordeweeks potje zaalvoetbal. Zo’n potje waarvan er avond aan avond honderden in allerlei sporthallen worden gespeeld. Met na afloop een drankje erbij en wat nakletsen in de kantine. Zo gaat dat. Zo ging dat halverwege de jaren negentig van de vorige eeuw ook met Hans Tietema en zijn vriend Jeppe. Ze praatten over hun werk, was dit het nou? Het antwoord was nee. Ze gingen voor zichzelf beginnen. Waarin? Geen idee, een keten van koffie en thee speciaalzaken was aanvankelijk slechts één van de vele ideeën om het roer radicaal om te gooien…

Koffie met een verhaal

Via-via belandden ze in de koffiewereld en voor ze het wisten was een uniek horeca-retail concept geboren. Sterker nog, het ‘je kunt er koffie proeven, drinken en ruiken, maar ook meteen kopen’ was helemaal nieuw! In één klap was koffie zijn aloude bruine imago kwijt. Geelkoper werd roestvrijstaal. Het zwarte goud was in een totaal nieuw, uiterst modern jasje gegoten. Nu, 17 jaar verder, is de franchiseformule Kaldi 29 vestigingen en 10 mobiele espressobars rijker, verspreid over geheel Nederland. Hiermee staat Kaldi in de top 5 van de grootste aanbieders op het gebied van kwaliteitskoffie en -thee in Nederland. Ook heeft Kaldi een aantal vestigingen in het buitenland. Daar waar voorheen koffie en thee altijd in een traditionele, artisan omgeving werd verkocht, heeft Kaldi een nieuw elan gegeven door deze producten te plaatsen in een moderne, stijlvolle ambiance.

Overal genieten van koffie en thee

Naast het kopen van koffie, thee en alle aanverwante artikelen in onze Kaldi vestigingen kun je onze producten in een uitgebreider assortiment ook lekker online bestellen in de webshop. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde espressomachine? Of helemaal fan van die ene koffie maar wil je wel eens wat nieuws proberen? In de webshop bestellen kan altijd, maar we verwijzen je voor het volledige advies en ook het proeven van onze koffie en thee uiteraard graag naar één van onze vestigingen, waar je deskundig geholpen wordt.

De Kaldi formule

Onze lijfspreuk is “Kaldi, de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee”. We willen jou dan ook graag laten genieten van de gehele wereld rondom koffie en thee. Je komt bij Kaldi binnen en maakt kennis met onze koffie en thee. Kom lekker een kopje koffie of thee drinken, gezet met de beste zetsystemen. Wij adviseren je graag in de espressomachine of het koffiezetapparaat dat bij jou past. Ook kunnen wij je voorzien in reinigings- en onderhoudsproducten voor je machine, want wist je dat dit heel belangrijk is voor de kwaliteit van je kopje koffie of thee? Over een “kopje” koffie of thee gesproken… Ook daar hebben we aan gedacht! Koffie of thee moet natuurlijk ergens uit gedronken worden. Op zoek naar uniek porselein? Kom ons Poul Pava assortiment dan vooral eens bewonderen. En dan, last but not least, wat is nou een kopje koffie of thee zonder lekkers? We hebben een ruim aanbod in heerlijke chocolade, koekjes, taart en lunches. Denk aan versgebakken appeltaart of cheesecake of een broodje met een lokaal tintje, dat wil zeggen: brood van de lokale bakker, jam gemaakt door oma en boter van de boer om de hoek. Eenvoudig, maar kwalitatief hoogwaardig.

En dan is er nog de grote cirkel om alles heen: de online wereld van Kaldi. Alles en iedereen wordt steeds digitaler en wij gaan daar graag in mee. Zo geniet jij nóg sneller en makkelijker van jouw eigen perfecte kopje koffie of thee. Kruip snel even achter je laptop of iPad en bestel snel jouw favoriete koffie voor thuis. Ook aan de smartphone gebruikers onder ons hebben we gedacht. Download de Kaldi app en geniet van alle handige functionaliteiten, zoals de digitale spaarkaart.

De toekomst van Kaldi

Voor de toekomst hebben wij een duidelijke visie voor ogen: Iedereen laten genieten van ‘goede’ koffie en thee. We willen jou daarom graag meenemen in de wereld rondom koffie en thee, kom proef en beleef het! En bovenal: geniet!

 

Contactinformatie
info@kaldi.nl
https://kaldi.nl/


Neem contact op met Kaldi Retail Group B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!