Biscuiterie Jules Destrooper


Jules Destrooper serveert pure volle smaken, zonder bewaarmiddelen, kleur- of kunstmatige smaakstoffen. Kortom, premium kwaliteit: de grootste zorg en de beste natuurlijke ingrediënten.

De koekjes van Jules Destrooper zijn wereldwijd gerenommeerd omwille van hun verfijnde smaak, knapperige textuur en tongstrelende sensatie. We selecteren enkel de beste ingrediënten, zoals de puurste zomerboter, Belgische chocolade en heerlijke amandelen uit Valencia.

Jules Destrooper serveert pure volle smaken.

Eind 19e eeuw gaf Jules Destrooper, een bakker en handelaar in koloniale goederen uit Lo, zijn klanten zelfgebakken Amandelbrood om ze te bedanken voor hun afname. Dat koekje viel zó in de smaak, dat Jules in 1886 volledig overstapt naar het bakken van het koekje en ook andere koekjes ontwikkelt, waaronder de legendarische Natuurboterwafel. Op vandaag worden de koekjes nog steeds gebakken met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Contactinformatie

Zwaanhofweg 20
8900 Ieper
België

+3258288041
info@jules-destrooper.com
https://www.jules-destrooper.com/


Neem contact op met Biscuiterie Jules Destrooper

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!