Juice Solutions International B.V.


Juice Solutions International is een totaalleverancier en conceptontwikkelaar gespecialiseerd in innovatieve food & drankconcepten, zoals; smoothies, frappées, coffeebar en cocktail producten, frozen yoghurt, thee etc. Vanuit het hoofdkantoor en magazijn in Apeldoorn opereren wij internationaal. Tevens is in 2014 Juice Solutions Portugal geopend met een verkoopkantoor in Zuid Portugal.

Wij bieden u het juiste advies en de beste producten in de vorm van een one-stop-shop. Door middel van een professioneel en zeer gemotiveerd team kunnen wij u van de beste training en service voorzien en zorgen voor maximale klanttevredenheid. Elk Juice- en Smoothiebar concept die door Juice Solutions is opgezet is anders. Wij bekijken de benodigdheden voor uw specifieke situatie en zorgen voor een totaalpakket op maat gemaakt naar uw wensen.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Juice Solutions International B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!