Jones Brothers Coffee Company


Jones Brothers Coffee bestaat omdat we niet echt blij waren met de koffie die we dronken en bedachten dat het vast beter kon. Dus verdiepten we ons in de manier waarop koffie werd gemaakt, waar de bonen vandaan kwamen en hoe ze werden gebrand. In de afgelopen tien jaar hebben we dan ook behoorlijk wat geleerd! Ons doel is jou de beste koffie te geven die we kunnen krijgen. Als Premium Blends of Single Origins, voor espresso of filterkoffie, van bonen geoogst door boeren die we kennen. Zie je, wij vinden dat er geen excuus is voor slechte koffie, zeker niet omdat er zoveel goede koffie groeit. We kopen de beste kwaliteit bonen van iedere oogst uit alle delen van de wereld – alleen 100% Arabica vinden wij goed genoeg –, en branden ze dan nauwkeurig op een manier die het beste uit iedere boon haalt. Dan worden ze stevig ingepakt en versturen we ze direct, zodat ze kraakvers bij jou kunnen worden afgeleverd. Dan nog even dit: de landen van herkomst in onze blends kunnen variëren, omdat we constant op zoek zijn naar de beste kwaliteit bonen voor de allerlekkerste koffie.

We hopen dat jij met evenveel plezier geniet van onze koffie als wij hebben bij het maken ervan.

Doe mee met de smaakrevolutie!

Contactinformatie
hello@jonesbrotherscoffee.com
https://jonesbrotherscoffee.com/nl/


Neem contact op met Jones Brothers Coffee Company

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!