Join the Pipe – kraanwater met een verdienmodel


Hallo, wij zijn Join The Pipe

Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers. Steeds meer mensen van over de hele wereld delen onze droom om het drinkwater wereldwijd op een eerlijkere manier te verdelen en plastic soup bij de bron aan te pakken. Met onze hervulbare waterflessen en tappunten proberen wij deze droom te verwezenlijken.

Refill. Reuse. Reduce

Waterflessen

Door het gebruik van herbruikbare ‘multi-use’ flessen, kunnen we de hoeveelheid plastic afval verminderen. Onze flessen worden in Nederland geproduceerd, zijn BPA vrij en vaatwasser bestendig. Kies zelf een eigen kleur dop of laat de flessen bedrukken met een logo of tekst.

Watertappunten

Onze tappunten bieden gezond en duurzaam kraanwater aan en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De tappunten zijn in samenwerking met Nederlandse waterbedrijven ontwikkeld, gemaakt van RVS 316 en vandaalbestendig. De tappunten kunnen het gehele jaar door gebruikt worden en indien gewenst met bedrijfs- logo of kleur te leveren.


Neem contact op met Join the Pipe – kraanwater met een verdienmodel

Berichten van Join the Pipe – kraanwater met een verdienmodelNog geen berichten gepost door Join the Pipe – kraanwater met een verdienmodel

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht