Horecava schuift door naar het voorjaar

Jippie’s Europe B.V.


Jippie’s Europe is een echt familiebedrijf. In 1948 is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met Kleuterhuis Vos in ‘s-Hertogenbosch. Een begrip in Brabant, want daar werden de mooiste doopjurken en wiegbekledingen gemaakt. Binnen een paar jaar is het bedrijf uitgegroeid tot 5 grote winkels in Nederland.

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen en is zich meer gaan richten op de groothandel. Van draagzakken tot stabiliteitskussens, Vos Import had het allemaal! Kinderveiligheidsproducten werden steeds belangrijker en het werd een speerpunt van de groothandel. Het merk Jippie’s werd bedacht om zo een overzichtelijke collectie te kunnen maken. Jippie’s had o.a. veiligheidshaakjes, tafelhoekjes, fornuisrekken en ga zo maar door.

In 2010 heeft de derde generatie Vossen (Willem en Karin Vos) het bedrijf overgenomen. Zij hebben er bewust voor gekozen om zich helemaal te specialiseren op het gebied van kinderveiligheid. Inmiddels is Jippie’s uitgegroeid tot een internationale groothandel die niet alleen verkoopt, maar ook produceert en importeert.

Met onze producten hopen wij een bijdrage te leveren aan het verminderen van risico´s voor je kind. Met behulp van onze producten creëer je een veilige leefomgeving voor je kind in en om het huis. Naast de keus voor het juiste artikel is ook de juiste manier van gebruik zeer belangrijk. Een traphekje kan nog zo goed zijn, bij een verkeerde bevestiging is het waardeloos. Een veiligheidsartikel werkt alleen bij een juiste installatie en gebruik. Mocht je desondanks nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Jippie’s Europe B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!