Jippie’s Europe B.V.


Jippie’s Europe is een echt familiebedrijf. In 1948 is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met Kleuterhuis Vos in ‘s-Hertogenbosch. Een begrip in Brabant, want daar werden de mooiste doopjurken en wiegbekledingen gemaakt. Binnen een paar jaar is het bedrijf uitgegroeid tot 5 grote winkels in Nederland.

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen en is zich meer gaan richten op de groothandel. Van draagzakken tot stabiliteitskussens, Vos Import had het allemaal! Kinderveiligheidsproducten werden steeds belangrijker en het werd een speerpunt van de groothandel. Het merk Jippie’s werd bedacht om zo een overzichtelijke collectie te kunnen maken. Jippie’s had o.a. veiligheidshaakjes, tafelhoekjes, fornuisrekken en ga zo maar door.

In 2010 heeft de derde generatie Vossen (Willem en Karin Vos) het bedrijf overgenomen. Zij hebben er bewust voor gekozen om zich helemaal te specialiseren op het gebied van kinderveiligheid. Inmiddels is Jippie’s uitgegroeid tot een internationale groothandel die niet alleen verkoopt, maar ook produceert en importeert.

Met onze producten hopen wij een bijdrage te leveren aan het verminderen van risico´s voor je kind. Met behulp van onze producten creëer je een veilige leefomgeving voor je kind in en om het huis. Naast de keus voor het juiste artikel is ook de juiste manier van gebruik zeer belangrijk. Een traphekje kan nog zo goed zijn, bij een verkeerde bevestiging is het waardeloos. Een veiligheidsartikel werkt alleen bij een juiste installatie en gebruik. Mocht je desondanks nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Contactinformatie
kantoor@jippie.nl
https://www.jippie.nl/


Neem contact op met Jippie’s Europe B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!