JCG Cooking


Wij zijn een dynamische, jonge en enthousiaste organisatie die innovatieve voedingsproducten aanbiedt voor de hedendaagse chef. Het u gemakkelijker maken én kostbare tijd besparen is onze missie. Dat allemaal zonder uw creativiteit in te perken. Wij dragen ambacht hoog in het vaandel. Alle producten van JCG Cooking zijn handgemaakt, bevatten geen additieven of bewaarmiddelen. Enkel verse ingrediënten worden gebruikt om u een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.

Daarnaast dragen alle producten van JCG Cooking het HIB-label, verkregen door UNIZO. HIB staat voor: Handmade in Belgium en wordt uitgereikt aan makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Dit label biedt een garantie op de authenticiteit van het maakproces en dus ook van de kwaliteit van het ambachtelijk product.

Contactinformatie
info@jcg-cooking.com
http://www.jcg-cooking.com/nl


Neem contact op met JCG Cooking

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!