Horecava schuift door naar het voorjaar

Jaski Automaten


Heeft u een verkoopautomaat of koffiemachine nodig? Jaski is uw vertrouwde partner voor het leveren, installeren en onderhouden van hoogwaardige verkoopautomaten en koffiemachines. Oprichter en automatenpionier Jan Jaski startte het familiebedrijf 60 jaar geleden. Hij verzorgde met zijn verkoopautomaten en koffiemachines een complete dienstverlening.

In het begin leverde hij Vendo koffieautomaten en daarna ook Vendo Frisdrankautomaten. Begin 90-er jaren is voor de koffieautomaten een samenwerking aangegaan met het merk Crane. Medio 1994 werd besloten om de levering van de ingrediënten zoals koffie, dranken en zoetwaren over te laten aan derden. Men zag een toekomst in de groeiende vraag naar automaten met nieuwe toepassingen zoals vers- en diepvriesproducten. Het bedrijf introduceerde met succes innovatieve concepten zoals de boerderijautomaat en de bloemenautomaat. Tegenwoordig staan Marco Brouwer en Gerlof Lagerweij aan het roer bij Jaski. Onder hun leiding verhuisde het bedrijf in 2016 naar een nieuw, speciaal voor Jaski gebouwd, bedrijfspand.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Jaski Automaten

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!