Jaski Automaten


Heeft u een verkoopautomaat of koffiemachine nodig? Jaski is uw vertrouwde partner voor het leveren, installeren en onderhouden van hoogwaardige verkoopautomaten en koffiemachines. Oprichter en automatenpionier Jan Jaski startte het familiebedrijf 60 jaar geleden. Hij verzorgde met zijn verkoopautomaten en koffiemachines een complete dienstverlening.

In het begin leverde hij Vendo koffieautomaten en daarna ook Vendo Frisdrankautomaten. Begin 90-er jaren is voor de koffieautomaten een samenwerking aangegaan met het merk Crane. Medio 1994 werd besloten om de levering van de ingrediënten zoals koffie, dranken en zoetwaren over te laten aan derden. Men zag een toekomst in de groeiende vraag naar automaten met nieuwe toepassingen zoals vers- en diepvriesproducten. Het bedrijf introduceerde met succes innovatieve concepten zoals de boerderijautomaat en de bloemenautomaat. Tegenwoordig staan Marco Brouwer en Gerlof Lagerweij aan het roer bij Jaski. Onder hun leiding verhuisde het bedrijf in 2016 naar een nieuw, speciaal voor Jaski gebouwd, bedrijfspand.

Contactinformatie
info@jaski-automaten.nl
https://www.jaski-automaten.nl/


Neem contact op met Jaski Automaten

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!