Horecava schuift door naar het voorjaar

Jarritos


Jarritos is een authentiek Mexicaans frisdrank merk uit de jaren 50. Verkrijgbaar in de exotische smaken Pineapple, Guava, Mango, Cola, Lime en Fruitpunch!

Jarritos is een licht koolzuurhoudende frisdrank en een echt nationaal symbool in Mexico. Iedere streek in Mexico kent zijn eigen smaakvoorkeur en zo is een hele range Jarritos ontstaan. Jarritos dankt zijn naam aan de aardwerken kruiken ’Jarritos’ genaamd, waarin vroeger vruchtensappen werden bewaard om ze koel en vers te houden. Dat vintage gevoel is behalve in de naam, vertaald in de lange glazen flessen met een toepasselijk etiket en traditionele flessendop.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Jarritos

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!