Horecava schuift door naar het voorjaar

J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij B.V.


De specialist in kaneel

Royal Polak Spices is Europa’s toonaangevende business-to-business kaneelspecialist. Vanuit onze vestiging in Nederland beleveren wij de voedingsindustrie door heel Europa. Onze afnemers werken in de koek- en banketbranche, maar ook de zuivel-, dranken- en (sport) voedingsmarkten. Voortbouwend op onze ruim 150 jaar ervaring, gebruiken we een breed scala aan kaneelvariëteiten en andere natuurlijke specerijen om de unieke smaken te creëren die onze klanten zoeken. Met Royal Polak Spices kunt u zeker zijn van consistente perfectie in kwaliteit, smaakprofielen en levering. Wie het beste uit kaneel wil halen, werkt samen met ’s werelds meest gespecialiseerde kaneelleverancier.

Een betrouwbare partner

Of u nu een ambachtelijke of industriële bakkerij runt of een heel ander type voedingsmiddelenbedrijf, wij bieden oplossingen op maat. Met Royal Polak Spices heeft u een betrouwbare partner, die zich met toewijding inzet voor uw smaken, processen en bedrijfsdoelen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!