Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij B.V.


De specialist in kaneel

Royal Polak Spices is Europa’s toonaangevende business-to-business kaneelspecialist. Vanuit onze vestiging in Nederland beleveren wij de voedingsindustrie door heel Europa. Onze afnemers werken in de koek- en banketbranche, maar ook de zuivel-, dranken- en (sport) voedingsmarkten. Voortbouwend op onze ruim 150 jaar ervaring, gebruiken we een breed scala aan kaneelvariëteiten en andere natuurlijke specerijen om de unieke smaken te creëren die onze klanten zoeken. Met Royal Polak Spices kunt u zeker zijn van consistente perfectie in kwaliteit, smaakprofielen en levering. Wie het beste uit kaneel wil halen, werkt samen met ’s werelds meest gespecialiseerde kaneelleverancier.

Een betrouwbare partner

Of u nu een ambachtelijke of industriële bakkerij runt of een heel ander type voedingsmiddelenbedrijf, wij bieden oplossingen op maat. Met Royal Polak Spices heeft u een betrouwbare partner, die zich met toewijding inzet voor uw smaken, processen en bedrijfsdoelen.


Neem contact op met J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij B.V.

Berichten van J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij B.V.Nog geen berichten gepost door J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht