Italini Gelato B.V.


Italini Gelato is een ijsgroothandel in Groningen en levert in Nederland en België. Italini Gelato haalt haar ijs uit de ambachtelijke ijsmakerij van Bruno Lucchetta, een autoriteit op ijsgebied. Deze gedreven Italiaanse ijsgrootmeester gebruikt verse volle melk, waardoor zijn ijs die bijzondere romige en dichte structuur krijgt.

Ieder jaar ontwikkelt Bruno Lucchetta nieuwe smaken. Deze creaties variëren van populaire klassiekers zoals vanille-Madagaskar en chocolade tot buitengewone composities zoals kwark granaatappel, pina colada en strawberry cheesecake.

Perfectionistisch als hij is probeert hij voor zijn fruitijs natuurlijke fruitcompotes van verschillende kwaliteitsleveranciers uit om die bijzondere smaak te vinden die hij zoekt. Als hij precies de juiste smaak heeft gevonden gaat hij met de leverancier een langdurig verbond aan.

Contactinformatie
info@italinigelato.nl
https://italinigelato.nl/


Neem contact op met Italini Gelato B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!