InteriorMX


InteriorMX staat voor het elan van samenwerking in de wereld van luxe en interieur. Hollands vakmanschap en design, internationale high-end oplossingen en innovatie plus een jarenlange samenwerking. Dat zijn onze verbindende factoren waar wij als interieurspecialisten trots op zijn. Waar je duidelijk kunt voelen en ervaren dat hier 1 + 1 veel meer is dan 2.

InteriorMX is meer dan een mooi interieur, het is een leefomgeving die je moet zien, voelen, ervaren. Of het nu gaat om luxe villa’s, droomhuizen, chique appartementen in de stad, compleet omgebouwde boerderijen en statige herenhuizen, kantoor of studio, het doorvoeren van de stijl van het interieur naar tuin en terras, speciale wandafwerking of doorlopende vloeren al dan niet met verlichting of het kleurgebruik van de meubels, van tijdloze ontwerpen in een trendy setting tot klassieke stijlen gecombineerd met vintage design.

Contactinformatie
info@interiormx.nl
https://interiormx.nl/


Neem contact op met InteriorMX

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!