Inoxtrend S.r.l.


Inoxtrend is opgericht in 1989 in het hart van noord-oost Italië, waar kleine en middelgrote bedrijven gevestigd waren die met hun wereldwijd beroemde vakmanschap roestvrijstaal bewerkten. Van meet af aan ligt de focus op de zorg voor details, innovatie en onderzoek naar technische oplossingen voor de professionele keuken: ovens voor gebruik in restaurants, cafés/bars, levensmiddelenzaken, brood- en banketbakkerijen, pizzeria’s.

Tegenwoordig streeft Inoxtrend naar topkwaliteit in technologie en productie en produceert een zeer ruim assortiment professionele roestvrijstalen ovens, om aan alle wensen van horecaspecialisten en -professionals te voldoen.

Alle professionele ovens zijn ontwikkeld met aandacht voor details, waardoor oplossingen worden geboden die esthetiek, functionaliteit, onderzoek en technologie met elkaar combineren. De hoogwaardige afwerking en het oog voor details, de aandacht voor design, de betrouwbaarheid van het product, de innovatieve aspecten en de betrouwbare ondersteuning en klantenservice hebben Inoxtrend gemaakt tot een wereldwijd merk, dat zich op de internationale markten kon vestigen met respect voor de culinaire tradities en in overeenstemming met de nationale en internationale normen.


Neem contact op met Inoxtrend S.r.l.

Berichten van Inoxtrend S.r.l.Nog geen berichten gepost door Inoxtrend S.r.l.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht