Horecava schuift door naar het voorjaar

Innuendo Horecalederwaren


Innuendo-lederwaren is al jaren aanwezig op de jaarmarkten en braderieën in Nederland 180 stuks door het gehele land. Wij werken vanuit onze verkoop wagen die wij hier speciaal voor hebben laten bouwen voor ons gemak en uw overzicht. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit portemonnees en aanverwante artikelen in een hoger segment, dit zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. En u als klant kunnen behouden. Bij ons is de klant nog steeds koning ook op het internet. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, wat natuurlijk altijd kan dan zorgen wij voor een nette oplossing .

 

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Innuendo Horecalederwaren

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!