Innuendo Horecalederwaren


Innuendo-lederwaren is al jaren aanwezig op de jaarmarkten en braderieën in Nederland 180 stuks door het gehele land. Wij werken vanuit onze verkoop wagen die wij hier speciaal voor hebben laten bouwen voor ons gemak en uw overzicht. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit portemonnees en aanverwante artikelen in een hoger segment, dit zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. En u als klant kunnen behouden. Bij ons is de klant nog steeds koning ook op het internet. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, wat natuurlijk altijd kan dan zorgen wij voor een nette oplossing .

 

 

Waar een ander stopt gaan wij nog even door

Innuendo horeca lederwaren is een onderdeel van Innuendo lederwaren. Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de verkoop van lederwaren waarvan ruim 10 jaar in horecalederwaren .Wij zijn dan ook DE leverancier voor horecalederwaren in Nederland en ver daarbuiten . Wij houden de markt goed in de gaten en passen ons assortiment dan ook regelmatig aan. Dit wil niet zeggen dat oudere modellen niet meer gemaakt en geleverd worden.

Contactinformatie

Nederlandlaan 106
2711JC Zoetermeer
Nederland

+31793437254
info@horecalederwaren.nl
https://www.innuendo-lederwaren.nl/


Neem contact op met Innuendo Horecalederwaren

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!