Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Imperial Meat Products | Campofrio Food Group


Imperial Meat Products is een gerenommeerd voedingsbedrijf gekend voor zijn kwalitatieve salami’s, hammen, zoutwaren, kipproducten en vegetarische producten. Er werken 800 mensen in vijf verschillende vestigingenImperial te Lievegem, Amando te Destelbergen, Cornby te Gent, Dacor te Zwijnaarde, en Champlon Salaisons in de Ardennen. We streven in al deze vestigingen naar de hoogste kwaliteit en hanteren strikte regels inzake voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne. Imperial Meat Products zit ook in volle transformatie van een vleesverwerkend bedrijf naar een voedingsbedrijf.

Imperial Meat Products maakt deel uit van Sigma Alimentos een voedingsbedrijf dat wereldwijd actief is. Sigma staat bekend voor hun kwalitatieve voedingsproducten over verschillende categorieën heen zoals kaas, yoghurt, vlees, vegetarisch en groentensnacks.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Imperial Meat Products | Campofrio Food Group

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!