Imperial Meat Products | Campofrio Food Group


Imperial Meat Products is een gerenommeerd voedingsbedrijf gekend voor zijn kwalitatieve salami’s, hammen, zoutwaren, kipproducten en vegetarische producten. Er werken 800 mensen in vijf verschillende vestigingenImperial te Lievegem, Amando te Destelbergen, Cornby te Gent, Dacor te Zwijnaarde, en Champlon Salaisons in de Ardennen. We streven in al deze vestigingen naar de hoogste kwaliteit en hanteren strikte regels inzake voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne. Imperial Meat Products zit ook in volle transformatie van een vleesverwerkend bedrijf naar een voedingsbedrijf.

Imperial Meat Products maakt deel uit van Sigma Alimentos een voedingsbedrijf dat wereldwijd actief is. Sigma staat bekend voor hun kwalitatieve voedingsproducten over verschillende categorieën heen zoals kaas, yoghurt, vlees, vegetarisch en groentensnacks.

Contactinformatie
info@imperial.be
https://www.imperial.be


Neem contact op met Imperial Meat Products | Campofrio Food Group

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!