Illycaffè S.p.A. vestiging Nederland


Illy: het bedrijf

Illycaffè wordt in 1933 te Triëst opgericht door Francesco Illy. Vandaag wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van de familie. Andrea Illy is de voorzitter en Massimiliano Pogliani de afgevaardigd bestuurder. Anna Rossi Illy, vrouw van Ernesto (overleden in 2008, zoon van de oprichter), is honorair voorzitster. Anna Illy jr. zet het werk dat haar vader begonnen is voort en verzorgt de betrekkingen met de koffietelers. Het bedrijf is bekend en gewaardeerd in de vijf continenten om zijn hoge kwaliteit en de onmiskenbare fluwelen smaak van zijn koffie, een onmiskenbare blend bestaande uit negen soorten zuivere Arabica die iedere dag miljoenen mensen in verrukking brengt in huis, op kantoor, in hotels, restaurants en cafés.

Missie

Liefhebbers van de kwaliteit van leven over de hele wereld laten genieten van de beste koffie die de natuur geeft, aangevuld met de beste technologie en schoonheid.

Visie

We zijn trots om wereldwijd een referentie te zijn van koffiecultuur en excellente kwaliteit van koffie. illy is een innovatief bedrijf dat de beste producten wereldwijd via de mooiste consumptielocaties en verkooppunten aanbiedt. Hierbij willen wij de leider blijven in het premium koffie segment.

Waarden

Ethiek: waarde op lange termijn creëren voor en ook delen met onze stakeholders door middel van onze inzet voor transparantie, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling.
Excellentie: ons doel is om te inspireren op alle punten in onze waardeketen, van boon tot kop, door buitengewoon goede en mooie ervaringen en producten te creëren. Hierbij werken wij snel en efficiënt om onze klanten altijd in hun wensen te voorzien.

Het bedrijf heeft rondom het genoegen van een perfect kopje koffie een wereld van intelligentie, expertise, smaak, wetenschap en kunst geconstrueerd. Het aanbod van illy bevat ook machines voor de bereiding van koffie, design-koffiekopjes en accessoires. Het is voorts uitgebreid met illy Caffé, de authentieke Italiaanse cafés, en met het internationale netwerk van uitmuntende barista’s aan wie de titel Smaakkunstenaar toegekend is.
De Università del Caffé is bovendien opgericht om de cultuur van kwaliteitskoffie in Italië te promoten en te verspreiden. Illy werkt samen met de wereld van de kunst en roept innovatieve projecten in het leven: Iperespresso, gedekt door vijf octrooien, de “ready to drink” koffie, de capsulemachines voor kantoren die geproduceerd zijn door Mitaca. En dat niet alleen: de passie van illy voor uitmuntendheid betreft koffieproducenten in Zuid- en Midden-Amerika, India en Afrika en verbetert hun leven. Deze passie komt tot uitdrukking in de wil waarde te creëren voor alle eigen belanghebbenden en heeft ertoe geleid dat het bedrijf, als eerste ter wereld, van DNV (Det Norske Veritas) de certificatie “Responsible Supply Chain Process” ontvangen heeft dat de duurzaamheid van de gehele productieketen certificeert.

Contactinformatie
Klantenservice@illy.com
https://www.illy.com/nl-nl/company


Neem contact op met Illycaffè S.p.A. vestiging Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!