Ille Papier-Service


ALTIJD EEN VOORSPRONG OP DE MARKT.

Ille is een innovatief familiebedrijf uit Altenstadt (Hessen), dat met een enorme vaart aan vooruitgang boekt. Toewijding en plezier in het werk zijn bij ons ontzettend belangrijk. Onze bedrijfscultuur beperkt zich niet alleen tot onze medewerkers, maar wordt ook door de directie actief in de praktijk omgezet. Ons succesrecept: marktbepalende producten van wereldklasse, een uitgebreid internationaal distributienetwerk en een montage- leverings- en onderhoudsservice, die qua flexibiliteit, vriendelijkheid en snelheid zijn gelijke in deze branche nog niet heeft gevonden.

OMZETONTWIKKELING VAN DE ILLE GRUPPE

Veel bedrijfspartners hebben wij al weten te overtuigen van ons concept. De omzetontwikkeling van Ille in de laatste jaren maakt indruk. Een gestage, gezonde groei is het resultaat.

DE EISEN WORDEN HOGER. ILLE GROEIT MEE.

Met 29 servicevestigingen in Europa en 40.000 klanten groeien wij elk jaar organisch zo’n 10 %. Daardoor is Ille niet alleen een pionier, maar ook marktleider in de hygiënebranche. Dat is voor ons echter geen reden om comfortabel achterover te leunen. Wij blijven ons ook in de toekomst richten op koersbepalende producten en perfecte service in combinatie met een dynamische groeistrategie, waardoor wij ons aanbod nationaal en internationaal voortdurend verder kunnen ontwikkelen.

Contactinformatie
info@illepapier.nl
https://www.illepapier.nl/


Neem contact op met Ille Papier-Service

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!