IJsboerke


WIE ECHT LEEFT, WILT ECHT ROOMIJS!

Wij geven om jullie familiemomenten. Om nog meer sfeer en gezelligheid te creëren zorgen wij voor authentiek Belgisch roomijs. Kwaliteit van bij ons, gemaakt door het vakmanschap van bij ons!

Van bij ons

We zijn zeer blij dat de waarde van het authentieke Belgische merk IJsboerke ten volle erkend wordt. IJsboerke werkt zo veel mogelijk volgens het principe “Voor ons en door ons”. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen bieden waarop u kan vertrouwen, werken we het liefst met Belgische ingrediënten. Hierdoor wordt er heel wat tewerkstelling gecreëerd in eigen land.

Eerlijke en echte ingrediënten van bij ons

Onze IJsboerke producten worden met verse Belgische room van de boeren van bij ons gemaakt. Ja, u begrijpt het goed! De koe naast uw woning in de wei zorgt voor uw overheerlijk roomijs. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van Belgische chocolade en suiker.

Contactinformatie
info@ijsboerke.be
https://ijsboerke.be/BE_nl/


Neem contact op met IJsboerke

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!