Horecava schuift door naar het voorjaar

IJsboerke


WIE ECHT LEEFT, WILT ECHT ROOMIJS!

Wij geven om jullie familiemomenten. Om nog meer sfeer en gezelligheid te creëren zorgen wij voor authentiek Belgisch roomijs. Kwaliteit van bij ons, gemaakt door het vakmanschap van bij ons!

Van bij ons

We zijn zeer blij dat de waarde van het authentieke Belgische merk IJsboerke ten volle erkend wordt. IJsboerke werkt zo veel mogelijk volgens het principe “Voor ons en door ons”. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen bieden waarop u kan vertrouwen, werken we het liefst met Belgische ingrediënten. Hierdoor wordt er heel wat tewerkstelling gecreëerd in eigen land.

Eerlijke en echte ingrediënten van bij ons

Onze IJsboerke producten worden met verse Belgische room van de boeren van bij ons gemaakt. Ja, u begrijpt het goed! De koe naast uw woning in de wei zorgt voor uw overheerlijk roomijs. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van Belgische chocolade en suiker.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met IJsboerke

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!