Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

IGC-Group


Terrasinrichting specialist

IGC-Group produceert, levert, installeert en onderhoudt terrasinrichtingen voor professionele en particuliere terrassen. Tot het kernassortiment behoren terrasschermen, parasols, kussens, terrasoverkappingen en luifels/markiezen. Onze parasols, kussens en terrasschermen zijn in vele maten en kleuren leverbaar, maar het bieden van maatwerk behoort tot één van de belangrijkste en meest gewaardeerde specialisaties.

Doordat we een groot deel van onze producten zelf produceren, zijn onze prijzen scherp en concurrerend. We leveren en plaatsen door heel Nederland en België.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met IGC-Group

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!