Horecava schuift door naar het voorjaar

ICE Benelux B.V.


ICE Benelux zorgt voor de juiste inzet van schoonmaakmachines.

ICE i-Synergy is een nieuw ‘All Inclusieve Rental‘ concept voor het beheer en inzet van schoonmaakmachines. Uw vloot is in goede handen bij ICE Benelux; één adres voor het totale management van uw schrobmachines en veegmachines. U koopt uw machines niet maar huurt ze in! Geen investeringen, geen extra kosten voor service of onderdelen. Voor een bepaalde periode of misschien juist voor een onbepaalde periode. Flexibel en wanneer ú de capaciteit wenst! Wij managen en ontzorgen voor u op alle aspecten zoals opstarts, stalling, keuringen, verplaatsen,onderhoud en het aanvullen van toebehoren! Dat allemaal voor een vaste prijs! Dus géén verborgen kosten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met ICE Benelux B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!