HVC (Horeca Vlees Centrum)


Horeca Vlees Centrum is al jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Inmiddels leveren we onze producten al bijna 40 jaar aan zo’n 1.500 klanten door heel Nederland. We zijn een organisatie waarbij de klant centraal staat. Door het persoonlijk contact leren we onze klanten steeds beter kennen en spelen we in op hun wensen. We zijn er trots op dat we bij veel klanten al jaren onze producten mogen leveren.

Persoonlijke service

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. De leverancier wordt steeds meer gezien als verlengstuk van de klant. Horeca Vlees Centrum constateert deze verschuiving en speelt hierop in. Dit blijkt onder andere uit de mogelijkheid om middels een bestelapplicatie (InOne) op ieder gewenst uur van de dag uw bestelling bij ons te plaatsen. Snel, makkelijk en betrouwbaar.
Liever telefonisch contact? Geen probleem. Ons verkoopteam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of uw bestelling op te nemen. Immers, naast de kwaliteit van onze producten, vinden wij het persoonlijk contact met onze klanten essentieel voor het onderhouden van een succesvolle en duurzame relatie.


Neem contact op met HVC (Horeca Vlees Centrum)

Berichten van HVC (Horeca Vlees Centrum)Nog geen berichten gepost door HVC (Horeca Vlees Centrum)

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht