HTC Advies


HTC Advies ontwikkelt samen met de klant foodservice & hospitality concepten. Wij geven catering- & horeca advies in de volgende branches: horeca, leisure, retail, vastgoed, overheid, cure & care, onderwijs, financiële dienstverleners en corporate.

Hospitality en foodservice creëren een beleving met impact. Daarom is een sterk en eigenzinnig concept zo belangrijk. Samen met opdrachtgevers ontwikkelt HTC Advies concepten die inspireren én rendement opleveren. Dat doen we ondernemend en deskundig. Voor het beste resultaat!

Sinds 1978

HTC Advies is sinds 1978 een belangrijke speler in de markt. Vanaf 2012 zijn we gehuisvest in Het Atelier in Almere. We werken vanuit Het Atelier in Almere. Opdrachtgevers herkennen in ons gebouw de werkplek van de toekomst, waar medewerkers lekker kunnen werken en gasten zich welkom voelen. Bovenal straalt ons gebouw uit wie we zijn: no nonsens, creatief en transparant.

Onze mensen

Onze adviseurs zijn ambitieuze experts met veel ervaring en buitengewone nieuwsgierigheid voor hun vak. Opdrachtgevers ervaren hen als doortastend, authentiek, positief-kritisch en doelgericht. Soms pittig, snel en eigenwijs maar altijd met kennis van zaken in uw belang.

Werkwijze

Onze kernwaarden zijn: samen eigenzinnig, gedreven met plezier en betrokken bij resultaat. Deze waarden zijn bepalend voor de manier waarop wij werken:

  • we zijn out of the box denkers, durven de vraag achter de vraag te stellen en nemen geen genoegen met voor de hand liggende oplossingen
  • we zijn bevlogen in ons vak, hebben plezier in ons werk en nemen daarin graag anderen mee op een positief verrassende wijze
  • we kennen de uitdagingen en doelen van onze opdrachtgevers en zijn intrinsiek gemotiveerd om voor hen met het beste advies te komen en samen het succes daarvan te vieren

Markt

HTC Advies onderschrijft de Brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag, oftewel de Code Facilitaire Dienstverlening, en maakt zich sterk voor gezonde contracten en goede arbeidsomstandigheden voor de mensen die het werk doen. Ook maatschappelijke thema’s als circulaire en inclusieve economie zijn onderdeel van ons advieswerk.

HTC Advies ontwikkelt samen met de klant food service & hospitality concepten. Dat doen wij gedreven, eigenzinnig en met focus op resultaat.

Contactinformatie
info@htcadvies.nl
https://www.htcadvies.nl/


Neem contact op met HTC Advies

Berichten van HTC Advies
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!