How Cool is This


Onze iCooler is een simpele, goedkope en aantrekkelijke manier om de binnen- en/of buitentemperatuur met 10-12 °C te verlagen. De iCooler brengt met een geavanceerd mist-systeem verkoeling op binnen en buitenlocaties.

Afkoelen door verdamping van water is het effect dat u voelt als er een licht briesje langs uw huid strijkt. De warme lucht zorgt ervoor dat het water op uw huid verdampt en onttrekt tegelijkertijd de warmte uit uw huid.

Water wordt met hoge druk via speciaal daarvoor ontworpen mondstukjes geperst en door de ventilator in het door u gewenste gebied geblazen. Zo ontstaat in de ruimte een nevel welke bestaat uit ultra fijne waterdruppeltjes van maximaal 30 micron bij de HCT Pro en 20 micron bij de iCooler per stuk. Deze hele kleine druppeltjes zijn in staat zeer snel de omgevingswarmte te absorberen en verdampen tot waterdamp. U ervaart onmiddelijk een aangenaam verkoelend effect zonder nat te worden. Hoe groter de druppeltjes hoe groter het bereik in vierkante meters. Hoe kleiner de druppeltjes, hoe groter het verkoelend effect door de snellere verdamping van het water.

Contactinformatie
info@howcoolisthis.nl
https://www.howcoolisthis.nl/nl/


Neem contact op met How Cool is This

Nog geen berichten gepost door How Cool is This
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!