Horecava schuift door naar het voorjaar

Houwers Groep


Voedselveiligheid is een serieus onderwerp. Samen terug naar normaal. Met deze gedachte helpen wij bedrijven naar een groene beoordeling. Met ondersteuning, advies en inspecties. Al 30 jaar!

Als enige bedrijf in Nederland zijn wij als inspectie-instelling geaccrediteerd op het gebied van voedselveiligheid. Uniek in de inspectiewereld. Daarnaast is ons zelfcontrole systeem als eerste in Nederland geaccepteerd door de NVWA. Wij streven naar groen licht voor elke organisatie. In onder andere de horeca-, vers- en zorgsector. Met inspecties, trainingen en een compleet e-learningplatform helpen wij u op weg naar een groene beoordeling!

Onze belofte:

Wanneer u inspecties laat uitvoeren door onze deskundige inspecteurs kunt u professionaliteit, een persoonlijke benadering, een hoge mate van betrokkenheid en heldere communicatie verwachten. Houwers Groep is als enige bedrijf in Nederland geaccrediteerd op inspectie. We gaan samen met u op weg naar een groene beoordeling voor uw organisatie!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Houwers Groep

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!