Houwers Groep


Voedselveiligheid is een serieus onderwerp. Samen terug naar normaal. Met deze gedachte helpen wij bedrijven naar een groene beoordeling. Met ondersteuning, advies en inspecties. Al 30 jaar!

Als enige bedrijf in Nederland zijn wij als inspectie-instelling geaccrediteerd op het gebied van voedselveiligheid. Uniek in de inspectiewereld. Daarnaast is ons zelfcontrole systeem als eerste in Nederland geaccepteerd door de NVWA. Wij streven naar groen licht voor elke organisatie. In onder andere de horeca-, vers- en zorgsector. Met inspecties, trainingen en een compleet e-learningplatform helpen wij u op weg naar een groene beoordeling!

Onze belofte:

Wanneer u inspecties laat uitvoeren door onze deskundige inspecteurs kunt u professionaliteit, een persoonlijke benadering, een hoge mate van betrokkenheid en heldere communicatie verwachten. Houwers Groep is als enige bedrijf in Nederland geaccrediteerd op inspectie. We gaan samen met u op weg naar een groene beoordeling voor uw organisatie!

Contactinformatie
info@houwersgroep.nl
https://www.houwersgroep.nl/


Neem contact op met Houwers Groep

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!