Horecava schuift door naar het voorjaar

HotRes B.V.


HotRes is exclusief distributeur Nederland van Mibrasa houtkoolovens. Gemaakt door experts, om chefs te plezieren.

MIBRASA is een gesloten barbecue grill, uitgevonden en gemaakt in onze workshops. Gemaakt door experts, uit het meest kwalitatieve staal, werden onze grills ontworpen om zelfs de meest veeleisende chefs te plezieren. Met de technische specificaties kan de gebruiker nauwkeurig de luchtstroom regelen, door het rooster verandert de intensiteit van het gloeien. Dit is een uiterst efficiënte manier van bereiden, en vermindert de hoeveelheid houtskool.

Met MIBRASA® houtskoolovens kunt u alle soorten voedsel met behoud van de natuurlijke smaak bereiden en serveren. We hebben een breed scala aan hoogwaardige producten en accessoires zodat u uw MIBRASA houtskool oven geheel, naar eigen smaak en behoefte kunt aanpassen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met HotRes B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!