Hotelequip


Toegevoegde waarde bieden op uw hotelkamers. Dat is ons doel. Daarom ondersteunt HotelPartner al sinds 2005 een groot aantal hoteliers in de Benelux. Onze diensten zijn ondergebracht bij HotelSource, HotelPeople en HotelEquip. Daarnaast hebben we een alliantie met de online expert Out of Site. Deze nauwe samenwerking zorgt voor een hoog kennisniveau en een zeer compleet dienstenpakket, waarvan u eenvoudig – via één contactpersoon – gebruikmaakt. Zo speelt u feilloos, adequaat en flexibel in op de ‘gastbelevingscirkel’. Samen met u bundelen wij onze expertise en kracht. We combineren kwaliteit en professionaliteit met persoonlijk contact en daadwerkelijk partnerschap. Voor een ultieme gastbeleving.

Kwaliteit

Uw gasten beoordelen u op kwaliteit. Dus zoekt u een partner die kwaliteit biedt. Qua werkzaamheden, producten én samenwerking.

Professionaliteit

U kunt volledig bouwen op onze professionele organisatie en werkwijze. We zijn NEN-gecertificeerd en beschikken over het OSB-keurmerk.

Partnerschap

We gaan samen een langetermijnrelatie aan. En denken daadwerkelijk met u mee om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Contactinformatie
info@hotel-partner.nl
https://www.hotel-partner.nl


Neem contact op met Hotelequip

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!