Horticoop B.V.


Om als tuinbouwsector klaar te zijn voor de toekomst moeten we ons blijven ontwikkelen. Dit vraagt om doelgerichte innovaties die het duurzame rendement bevorderen. Met strategische investeringen omarmt Horticoop deze missie: Samen werken aan een gezonde toekomst voor de tuinbouw. Onze bijdrage leveren we aan het begin van de primaire tuinbouwketen. Daar zetten we onze bedrijven, die innovatieve producten en oplossingen voor de problemen van morgen bieden, voor in. Op deze wijze draagt Horticoop samen met haar leden bij aan een duurzame ontwikkeling van de tuinbouw in Nederland.

Waar we actief zijn

Horticoop levert kennis, advies, innovatieve technologie, producten en installaties op de volgende gebieden:

  • Tuinbouwtechniek – Wij combineren en installeren technieken en mogelijkheden op het gebied van water, licht, scherming, klimaat, energie en data.
  • Substraten – Wij leveren en ontwikkelen substraten die altijd en overal leiden tot optimale resultaten.
  • Licht – Onze coatings en lichtoplossingen dragen bij aan een optimaal kasklimaat en teeltrendement.
  • Water – Wij bieden oplossingen voor een optimale recirculatie, waterzuivering en hergebruik van mineralen.

Contactinformatie
info@horticoop.nl
https://www.horticoop.nl/


Neem contact op met Horticoop B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!