Candle Concept


Candle Concept is gespecialiseerd in Draadloze Tafelverlichting, Herlaadbare LED-kaarsen, Vlamloze LED-kaarsen. We ontwerpen en fabriceren een brede reeks van lampenhouders, lampen met én zonder kap voor horecagebruik.

We bieden de laatste nieuwe stijlen en designs aan die perfect passen bij uw tafeldecoratie.

Mix & Match: U kiest de stijl van uw lampenhouder en neemt hierbij een passende kleur van lampenkap!

Candle Concept zal een warme gloed geven zoals een traditioneel waxen theelichtje. Het zal u helpen om kosten te besparen, alsook de tijd om uw houders te poetsen. Verder zal het de veiligheid van uw klanten en werknemers vergroten.

Het Candle Concept bestaat reeds 15 jaar. Onze producten worden dagelijks in meer dan 3000 restaurants en hotelketens over heel Europa en de hele wereld gebruikt.

We zijn erg toegewijd om u de beste dienstverlening en ondersteuning te verlenen. Uw tevredenheid is altijd onze prioriteit. Candle Concept helpt restaurants om de juiste sfeer te creëren.

Contactinformatie
info@candleconcept.com
http://www.candleconcept.com/index.php/nl/


Neem contact op met Candle Concept

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!