Horecava schuift door naar het voorjaar

Candle Concept


Candle Concept is gespecialiseerd in Draadloze Tafelverlichting, Herlaadbare LED-kaarsen, Vlamloze LED-kaarsen. We ontwerpen en fabriceren een brede reeks van lampenhouders, lampen met én zonder kap voor horecagebruik.

We bieden de laatste nieuwe stijlen en designs aan die perfect passen bij uw tafeldecoratie.

Mix & Match: U kiest de stijl van uw lampenhouder en neemt hierbij een passende kleur van lampenkap!

Candle Concept zal een warme gloed geven zoals een traditioneel waxen theelichtje. Het zal u helpen om kosten te besparen, alsook de tijd om uw houders te poetsen. Verder zal het de veiligheid van uw klanten en werknemers vergroten.

Het Candle Concept bestaat reeds 15 jaar. Onze producten worden dagelijks in meer dan 3000 restaurants en hotelketens over heel Europa en de hele wereld gebruikt.

We zijn erg toegewijd om u de beste dienstverlening en ondersteuning te verlenen. Uw tevredenheid is altijd onze prioriteit. Candle Concept helpt restaurants om de juiste sfeer te creëren.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Candle Concept

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!