HorecaSound B.V.


HorecaSound

is sinds 2012 een actieve speler op de markt van muzieksystemen. Wij stellen ons ten doel om, met het door ons zorgvuldig samengestelde muziekaanbod, de juiste sfeer in uw zaak te creëren. Wij hebben voor u alle nummers individueel beoordeeld zodat automatisch de juiste nummers worden gedraaid die passen bij het karakter van uw zaak. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de muziek en kunt u zich met een gerust hart richten op uw gasten.

Voor de juiste look en feel van ons systeem hebben we samengewerkt met ervaren horeca personeel. Door te luisteren naar hun wensen die bijdragen aan de  bedienbaarheid en toegankelijk van een muzieksysteem zijn we erin geslaagd een uiterst betrouw- en zeer eenvoudig te bedienen te ontwikkelen. “Less is more”, hierdoor heeft u, uw personeel en uw gasten het systeem snel onder de knie.

HorecaSound muzieksystemen zijn geschikt voor iedere branche.

Contactinformatie
info@horecasound.nl
http://horecasound.nl/


Neem contact op met HorecaSound B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!