Horecakussen.nl


Horecakussen.nl is gespecialiseerd in outdoor kussens op maat gemaakt. Voor elke stoel en elk terras hebben wij een passend kussen. Horecakussen.nl komt graag bij u langs om u alle mogelijkheden te tonen en om uw banken en of stoelen in te meten. Indien u een bezoek van een van onze collega’s wenst neem dan gerust contact met ons op. Het assortiment bestaat uit vele soorten terrasstoelkussens, loungekussens, waterdichte kussens en verwarmde kussens, welke gepersonaliseerd kunnen worden d.m.v. borduren. Wij leveren het beste product voor de laagste prijs, vraag een offerte aan, zodat wij u kunnen overtuigen van het verschil. Indien u naast kussens ook nog andere wensen heeft omtrent inrichting en meubilair, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn, horecakussen.nl beschikt over een groot netwerk.

Contactinformatie
info@horecakussen.nl
https://horecakussen.nl/


Neem contact op met Horecakussen.nl

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!