Horecahemden


Uw bedienend personeel altijd goed verzorgd, representatief en herkenbaar gekleed? En daarvoor nooit meer te veel betalen? Horecahemden heeft voor elke horecaondernemer de passende oplossing. Voor een verrassend aantrekkelijke prijs! Wij leveren professionele kleding voor Horeca professionals. T-shirts, polo’s, sloven en overhemden. Stijlvol en smaakvol. Comfortabel en kwalitatief. Draagbaar en betaalbaar.

Het belang van de juiste kleding

Hoe zien we eruit, hoe komen we over, welke indruk laten we achter bij onze gasten? Vraagt u zich dat ook wel eens (of regelmatig) af? Het antwoord op dit soort vragen wordt mede bepaald door de kleding van uw personeel. Dragen ze de juiste kleding, dan maken ze indruk! Omdat ze zich goed voelen, vrij kunnen bewegen en helemaal op hun gemak zijn.

Persoonlijke aandacht

Naast kwaliteit en comfort levert Horecahemden ook graag persoonlijke service. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook het borduren of bedrukken van uw logo op de kleding. Alles is mogelijk! U heeft nergens omkijken naar. En uw personeel loopt er altijd verzorgd, representatief en vol zelfvertrouwen bij.

Contactinformatie
info@horecahemden.nl
https://www.horecahemden.nl/


Neem contact op met Horecahemden

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!