HorecaBrains


Een echt familiebedrijf, met verstand van horeca

Martijn, Jeroen en Tom Veen , vader met 2 hotello zoons:

  • Martijn heeft 26 jaar horeca-ervaring als General Manager van Bobs Party Palace te Uitgeest,  een zeer divers horeca evenementen ocatie met capaciteit tot 5000 personen. Daarnaast heeft Martijn ervaring als bestuurslid binnen KHN. Naast zijn inzet voor Horecabrains is Martijn directeur van Promoevents. Dit evenementenbureau organiseert bedrijfsfeesten van A tot Z.
  • Jeroen heeft Hoge Hotelschool Maastricht gestudeerd met diverse horeca stages in het buitenland, waaronder China. Jeroen heeft 5 jaar als manager in discotheek The One en Partycentrum Amstelhof in Uithoorn gewerkt. Na een 5 jarige, niet-horeca gerelateerde, sales functie is hij verder met Martijn het netwerk uit gaan bouwen.
  • Tom heeft Hoge Hotelschool Den Haag gestudeerd en heeft ook diverse horecastages in het buitenland voldaan. Na zijn studie is Tom voor Heineken op Curacao gaan werken. Na 3 jaar Curacao is ook Tom bij het netwerk gekomen.

Genoeg ervaring en expertise dus om onze leden goed bij te kunnen staan. We komen graag met u in contact!

HorecaBrains en NightBrains zijn landelijke samenwerkingsverbanden tussen horecabedrijven.

  • HorecaBrains is opgericht voor horecabedrijven in alle sectoren. Inmiddels zijn hierbij ruim 300 horeca ondernemers aangesloten variërend van grand cafés tot strandpaviljoens.
  • NightBrains is het netwerk dat zich meer richt op de avond/nachtzaken binnen het horecasegment en is inmiddels al meer dan 15 jaar actief. Hierbij zijn 25 ondernemers aangesloten. Denk hierbij aan clubs, discotheken en feestcafés. In de afgelopen jaren hebben we niet alleen veel geld weten te besparen, maar ook veel van elkaar kunnen leren.

Het landelijke horecanetwerk

Horecabrains is het landelijke samenwerkingsverband tussen grootschalige Horeca De achterliggende gedachte is het delen van horecakennis binnen de aangesloten locaties en het maximaal kunnen profiteren van productkortingen.

Contactinformatie

Meldijk 37
1911 BA Uitgeest
Nederland

+31251320206
info@horecabrains.nl
https://www.horecabrains.nl/


Neem contact op met HorecaBrains

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!