Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Horeca Specialiteiten Giessen


Ons bedrijf, gespecialiseerd in saté en spiezen, behoort tot de top in deze branche. Dit succes hebben wij te danken aan de hoge eisen die wij stellen aan de inrichting, hygiëne, onze medewerkers en vooral uw vertrouwen in onze producten. Samen met u zullen wij blijven investeren in kennis en vooruitgang om deze positie in de markt, met onze kwaliteitsproducten te optimaliseren.

Sate
Al onze saté en spiezen worden ambachtelijk gemaakt van “verse vleesproducten”. Het vlees wordt in blokjes gesneden en volgens ons eigen recept gemarineerd. >>

Kipspiezen
De spiezen die wij maken zijn zeker in de zomermaanden zeer in trek op de barbeque. Maar ook bij cateringbedrijven en restaurants zijn ze het hele jaar door een geliefd product. Er is een ruime keus aan soorten en vooral smaken van de spiezen.

Barbeque
Voor iedere gelegenheid en voor elke beurs


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Horeca Specialiteiten Giessen

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!