Homint B.V.


CREATIEVE PROJECTINRICHTERS

Al meer dan 30 jaar leveren wij als projectinrichter kwalitatief hoogwaardig horeca- en projectmeubilair. Projectinrichting is onze passie. Creativiteit zit in ons DNA. Met deze mindset bedenken, ontwerpen en realiseren wij interieuroplossingen die werken.

PROJECTINRICHTER MET HORECA HART

De horeca en recreatieve sector is voortdurend in ontwikkeling. Beleving, gastvrijheid en originaliteit staan hierbij voorop. Al sinds onze oprichting hebben wij ons gespecialiseerd in totaal concepten voor de horeca, van luxe restaurants tot gezellige cafés en gerenommeerde hotel ketens. Wij houden een scherp oog op ontwikkelingen binnen de horeca en spelen hier op in met onze inrichtingen. Zo bent u altijd bij met de nieuwste trends.

UNIEKE INTERIEURCONCEPTEN

Uw onderneming is uniek en onderscheidt zich door een eigen uitstraling en identiteit: een eerste indruk is bepalend. Een combinatie van decor- en interieurbouw, kleurgebruik, decoraties, al dan niet op basis van een thema en lichtconcepten zorgen ervoor dat uw onderneming tot leven komt. Wij weten als projectinrichter met jarenlange ervaring als geen ander hoe deze elementen geïntegreerd kunnen worden tot een sfeervol en uniek interieurontwerp. Inspiratie nodig? Bekijk onze gerealiseerde projectinrichtingen.

DESKUNDIG ONTWERPADVIES

Onze missie is het bieden van gastvrije interieuroplossingen waarmee onze klanten het maximale uit hun bedrijfsvoering halen. Hierbij is een passend en sfeervol eindresultaat ons doel. Samen met onze deskundige interieurontwerpers brengen wij uw wensen in kaart waarna wij een ontwerp voorstel maken. Dit ondersteunen wij met inspirerende moodboards en 3D impressies.

ALTIJD DICHTBIJ

Met zes showrooms in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt is. Vanuit ons centrale magazijn in Emmeloord leveren wij een uitgebreid assortiment meubilair direct uit voorraad. Naast meubilair van gerenommeerde merken en designers, leveren wij ook onder ons eigen Homint label en bieden wij maatwerk oplossingen. Ons eigen logistieke apparaat en ons enthousiaste team voor service en montage staan garant voor tijdige leveringen en een efficiënte inhuizing. Kortom: als projectinrichter bieden wij het complete totaalpakket aan, van unieke en sfeervolle inrichtingen tot hoogwaardig meubilair.

Contactinformatie
info@homint.nl
https://www.homint.nl/


Neem contact op met Homint B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!