Homeko Hoefsmit


De geschiedenis van Homeko in Barendrecht begint in 1885 met Spekslagerij H.J. Hoefsmit aan de Nieuwe Markt 18 te Rotterdam. De naamgever is de betovergrootvader van de huidige directie van Homeko. De afstammelingen van ‘H.J.’ concentreren zich anno nu op de productie van vlees, vleeswaren, snacks en toebereide producten.

Homeko is een modern bedrijf, gericht op de toekomst. De productie van vlees, vleeswaren, snacks en toebereide producten onder één dak en een doordacht voorraadbeheer maken Homeko uniek. Toch blijft het ook in de 21e eeuw, in meer dan één opzicht, een authentiek familiebedrijf. De medewerkers vormen een hecht team als ware het één grote familie.
Er werken – inclusief parttimers/uitzendkrachten – 50 mensen onder leiding van Raymond en Michael Hoefsmit, het jonge managementteam en tevens eigenaren van het huidige Homeko.

Kwaliteit door goede werksfeer
De bekwame medewerkers zijn eigen met het vlees dat zij behandelen. De aanpak bij Homeko is over de hele linie al meer dan honderd jaar gelijk: no-nonsense, eerlijk en recht door zee. Een aanpak met als resultaat voor de klant: kwaliteit. Een kwaliteit die alleen mogelijk is als mensen plezier in hun werk hebben. Een goede werksfeer is terug te vinden in het eindproduct. Bij Homeko werken mensen met hart voor de zaak. Hoewel er fysiek veel van ze wordt verwacht, trekt met name de sfeer in het werk veel jonge mensen aan die de basis vormen voor een succesvolle toekomst.

Contactinformatie
info@homeko.nl
https://www.homeko.nl/


Neem contact op met Homeko Hoefsmit

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!