Homarium N.V.


Homarium bestaat al ruim 40 jaar: eind 1976 kwam Homarium op de Belgische markt met een leefsysteem voor schaaldieren. Dat homarium decennia later ook als productnaam in de Van Dale staat, bewijst de populariteit van het systeem. Homarium werd in 1976 in Antwerpen opgericht door Jac Geelen en na een kort intermezzo in Kortrijk ( Dirk en Stephane Dupont), verhuisde Homarium in 1998 naar Pittem en kwam het onder de leiding van Dirk Cloet, ind. ing voeding. In de Benelux is Homarium uitgegroeid tot marktleider in leefsystemen voor schaaldieren. Sedert 2015 is Homarium ook bijzonder actief geworden op de Franse markt (www.homarium.fr).

Wat maakt een homarium zo uniek en speciaal ?

Homarium heeft een uniek systeem: het zeewater wordt gekoeld en biologisch gefilterd in een gesloten systeem. Het dagelijkse onderhoud is absoluut miniem, maar een homarium heeft wel een maximaal rendement. Met een jaarlijks of tweejaarlijks nazicht, heeft een homarium een levensduur van soms meer dan 30 jaar, van een deugdelijk systeem gesproken! Niet alleen kreeften, krabben, langoesten en beerkreeften passen bij uitstek in een homarium, maar ook vis zoals karper, forel, paling en kweektarbot. Daarom kan een homarium met zee- én met zoetwater gebruikt worden.

Een homarium vind je in visrestaurants, viswinkels, super- en hypermarkten en bij visgroothandelaars. Afhankelijk van de behoefte en de gebruiksdoelstelling, vind je homaria in alle types en grootte: van tafelmodellen tot industriële verwatersystemen, van standaardtypes tot maatconstructies. Door zijn jarenlange ervaring en voortdurende inzet en innovatie, blijft Homarium mee evolueren met de behoefte van de hedendaagse markt.

Contactinformatie

https://www.homarium.com/nl


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!