Holtkamp Horeca Croquetten


Croquetten & Bitterballen

Croquetten en bitterballen van Holtkamp Horeca worden geproduceerd en geleverd door Holtkamp Horeca. Wij maken sinds 1969 de kalfscroquet. De basis receptuur van onze producten is hetzelfde gebleven, de smaak steeds verfijnd. Op verzoek van café Luxembourg ontwikkelde wij de garnalencroquet (garnalenkroketten). Van de ene smaak kwam de andere. Dankzij Cees Holtkamp,de grondlegger, en de goede adviezen van mensen als (wijlen) journalist Johannes van Dam, (wijlen) topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees kunnen wij de Holtkamp Horeca producten aanbieden.

Croquettenkeuken

In Amsterdam staat onze moderne croquettenkeuken, volledig volgens EG normering ingericht. Elke dag maakt ons team o.l.v. Nico Meijles, met veel aandacht en liefde voor kwaliteit en smaak een gevarieerd assortiment Holtkamp Horeca croquetten en bitterballen. Onze garnalencroquet is landelijk bekend. Onze andere producten, zoals de kalfs-, black angus rund, draadjes rund, oude kaas-, scharrelkip, groente mediterraans, kreeft, hert en en gerookte zalm producten doen qua smaakbeleving niet onder. De traditionele en mooi ingrediënten van onze producten zijn van de beste en mooiste kwaliteit.

Holtkamp Horeca Historie

Holtkamp Horeca is gevestigd in Amsterdam. Onder leiding van Nico Meijles worden de Holtkamp Horeca croquetten (kroketten) en bitterballen gemaakt. De eerste Holtkamp producten werden door Cees en Petra Holtkamp ontwikkeld. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf gesplitst. Nico is verantwoordelijk voor de afzet van Holtkamp Horeca producten aan de horeca, groothandel en bedrijven. Angela runt de winkel aan de Vijzelgracht.

Contactinformatie
patisserie@holtkamphoreca.nl
https://holtkamphoreca.nl


Neem contact op met Holtkamp Horeca Croquetten

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!