Holtkamp Horeca Patisserie


Holtkamp Horeca Patisserie voor de Horeca

Holtkamp Horeca is de ambachtelijke patissier van Amsterdam. Onze patisserie leveren wij aan horeca, groothandel en bedrijven. In Amsterdam en omstreken. Sinds 1969 bestaat het merk Holtkamp. Cees Holtkamp legde de mooie basis voor het klassieke assortiment van nu. Zijn ambitie is onze ambitie. Elke dag klassiekers steeds een beetje lekkerder maken. Holtkamp Horeca heeft een gevarieerd assortiment.

Holtkamp Horeca het totale assortiment

In onze moderne patisserie maakt ons team een mooi assortiment klassieke patisserie producten. Alles volgens ambachtelijke receptuur. Traditie vinden wij belangrijk, vooruitgang eveneens. Daar waar nieuwe productiemiddelen ons helpen en de kwaliteit van onze producten ten goede komt, passen wij die toe. Ons team zoekt elke dag, met behoud van traditie, naar de verfijning van smaak en kwaliteit van onze producten. Onze horeca gebak en gebakjes, taarten, taartpunten, koekjes, longueurs en hartige hapjes zijn gemaakt van de mooiste ingrediënten van de beste leveranciers.

Holtkamp Horeca patissier Nico Meijles

Sinds 1969 is Patisserie Holtkamp Amsterdam gevestigd aan de Vijzelgracht. Cees en Petra Holtkamp namen de winkel van de familie de Nie over. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf gesplitst. Nico Meijles is verantwoordelijk voor Holtkamp Horeca patisserie & croquetten. Holtkamp Horeca verkoopt de authentieke patisserie & croquetten aan horeca, groothandel en bedrijven. De winkel aan de Vijzelgracht is van Angela.

Holtkamp Horeca patisserie ook verkrijgbaar voor de horeca

Verfijnd, hoog op smaak, klassiek van nu. Dat zijn de kenmerken van onze producten. Hieronder treft u per productgroep onze producten aan. Heeft u onze producten gezien? En benieuwd naar de smaakbeleving? Wij komen graag langs, zodat u de Holtkamp Horeca producten zelf kunt proeven.

Holtkamp Horeca Croquetten & Patisserie

Holtkamp Horeca is de ambachtelijke patissier voor de horeca. Onder leiding van Nico Meijles maken onze patissiers, met veel aandacht en liefde voor smaak, ons gevarieerde assortiment taarten, componenten en specials. Bezoek onze stand in Hal 6 & 7 | 07.627 en proef en ervaar zelf de smaak van Holtkamp Horeca patisserie.

Contactinformatie

Elementenstraat 26
1014 AR Amsterdam
Nederland

+31202294526
patisserie@holtkamphoreca.nl
https://holtkamphoreca.nl/patisserie/


Neem contact op met Holtkamp Horeca Patisserie

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!