Horecava schuift door naar het voorjaar

HoloVision Nederland


HoloVision International loopt voorop in de dynamische wereld van hologram projectie, video mapping en afrekensystemen. Een wereldspeler in de audiovisuele markt en afrekensystemen met vestigingen in Nederland en Duitsland. Innovatie en creativiteit gaan bij HoloVision hand in hand met technologie en de drive om altijd het beste resultaat te leveren. De expertise en servicegerichtheid van onze vakmensen, onze nuchtere no-nonsense mentaliteit en onze innovatieve apparatuur staan garant voor oplossingen die uw evenement of bedrijf tot een succes maken. Samen met u zoeken we naar de middelen die zorgen dat uw evenement of bedrijf een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw publiek. Dat u mensen bereikt, raakt en overtuigt.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met HoloVision Nederland

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!