Holland Infrarood Techniek


Waarom Holland Infrarood Techniek

Met ruim 20 jaar ervaring in de praktische toepassing van infraroodverwarming staat Holland Infrarood Techniek garant voor een sluitend inventarisatie en ontwerp van elk project. Vanwege onze jarenlange ervaring in de toepassing van infraroodwarmte zijn wij uitgegroeid tot een gewaardeerde en betrouwbare partner voor overheidsinstanties, installateurs, architecten en bedrijven.

Disciplines

Holland infrarood Techniek specialiseert zich voornamelijk in hal-verwarming, kerkverwarming, infrarood droog en curing installaties maar ook het met infrarood verwarmen van woningen, kantoren, badkamers en terrassen. Tevens bieden wij praktijk gerichte trainingen aan architecten, installateurs en bedrijven in de toepassing van infraroodverwarming en de diverse technieken.

Advies, inventarisatie, ontwerp en uitvoering

De correcte werking van elke installatie valt of staat bij een gedegen advies, gedetailleerde inventarisatie, sluitend ontwerp en de vakkundige, praktische uitvoering zijn hier onderdeel van. Holland Infrarood Techniek behartigt desgewenst elk project van A t/m Z.


Neem contact op met Holland Infrarood Techniek

Berichten van Holland Infrarood TechniekNog geen berichten gepost door Holland Infrarood Techniek

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht