Holland Dairy Star


Maatwerk in zijn puurste vorm

Holland Dairy Star is een Nederlands zuivelbedrijf met Europa als thuismarkt, maar met klanten in vrijwel alle continenten. Wij zijn ruim tien jaar actief, waardoor de Europese kaas- en zuivelmarkt geen geheimen meer voor ons heeft. Onze klanten profiteren hierdoor van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Dit is mede te danken aan de kennis die onze medewerkers hebben opgebouwd van de meest efficiënte transportmogelijkheden en alle geldende douanevoorschriften. Eind jaren 90 startten we ons bedrijf met voornamelijk Nederlandse kazen. Inmiddels, ruim tien jaar ervaring verder, voorzien we onze klanten van zuivelproducten als kaas (uit elk Europees kaasland), roomboter en vloeibare melkproducten. In vrijwel alle gangbare verpakkingen, in samengestelde leveringen en via de meest gunstige transportwijze.

Vanuit ons nieuwe moderne pand, met eigen distributiecentrum, worden maandelijks tonnen kaas, melk, boter en yoghurt geleverd. Compleet gelabeld, met verpakkingen bedrukt in iedere gewenste taal en uiteraard geleverd volgens de wet- en regelgeving op úw (lokale) markt.


Neem contact op met Holland Dairy Star

Berichten van Holland Dairy StarNog geen berichten gepost door Holland Dairy Star

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht