Hoeks Metaal B.V.


Op dit moment is Hoeks Metaal B.V. een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het produceren van barbecues. Het leveren van maatwerk is voor Hoeks Metaal B.V. geen enkel probleem voor ons personeel dat met deskundigheid en liefde voor het vak werkt in een werkplaats van 2400 m².

Naast barbecues in allerlei soorten, maten en uitvoeringen maken we momenteel allerlei RVS- en staalwerken, voornamelijk t.b.v. de horeca in binnen- en buitenland. Te denken valt aan o.a. tafels, werkbanken, RVS-meubels, afzuigkappen etc.

De laatste jaren is vooral houtskool sterk in opmars waardoor veel opdrachten ontstaan die gebaseerd zijn op invloeden van het buitenland. Denk hierbij aan kippengrills, roterende spiesengrills, gaucho’s, satégrills etc.

 

Contactinformatie
info@hoeksbarbecues.nl
https://www.hoeksbarbecues.nl/


Neem contact op met Hoeks Metaal B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!