Hodi International B.V.


Uitgangspunt is professionaliteit

Hodi International gevestigd in Veenendaal, is in 2006 gestart met produceren van bestekzakjes voor de horeca en horecagroothandel in Nederland. Inmiddels zijn wij doorgegroeid tot een producent met eigen warehousing en fulfilment. Wij leveren onze producten zoals de Pochetto, Naptidi of de Napkin Sleeve aan meer dan 28 landen. Onze visie, het leveren van kwaliteitsproducten met een scherpe prijs in combinatie met een zeer hoog serviceniveau, is echter hetzelfde gebleven. Vanuit die standaard bedienen wij onze klanten. Hodi International behoort tot de top van de professionele markt voor disposables.

Voorsprong door innovatie

De kracht van Hodi International is het volgen en toepassen van innovaties op het gebied van productie, research en development. Voor onze klanten betekent dit een keuze uit een sterk en breed assortiment van kwaliteitsproducten, waarbij ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Een ander voorbeeld van het toepassen van innovaties is onze klantportal. De klantportal geeft u gemakkelijk inzichten in uw bestellingen en bestelhistorie. Onze vakspecialisten zorgen samen met onze designafdeling voor het voortdurend optimaliseren van onze informatie, service, kwaliteit en dienstverlening.

Betrouwbaar

Sinds de oprichting ligt onze focus puur op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van onze bestekzakjes. Als producent beschikken wij over een uitstekende expertise op het gebied van productmogelijkheden en klantwensen. Met ruim 10 jaar ervaring staat ons team van specialisten klaar voor uw vragen en verzoeken. Uw klantcontacten lopen bij ons altijd via een vaste adviseur die de markt goed kent en op een transparante en eerlijke wijze handelt. Dat maakt Hodi International een bewezen en betrouwbare partner.

Hodi International – Innovators in disposables.

Innovators in Disposables

Hodi International is marktleider op het gebied van de productie van papieren bestekzakjes. De merknamen zijn de Pochetto, Naptidi, Napkin Sleeve en Gastro Sleeve.

Contactinformatie

Kernreactorstraat 1 -7
3903 LG Veenendaal
Nederland

+31318561100
info@hodi-international.com
https://www.hodi-international.nl/


Neem contact op met Hodi International B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!